26.02.2019  |  EL  |  Branchen

Leder du efter nyt og gratis software til design og print af etiketter?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Avery tilbyder en nem og hurtig måde til at printe på dine produkter på. Vi tilbyder flere forskellige gratis løsninger så du kan komme godt i gang.

Avery Design & Print er vores online program som indeholder skabeloner til alle vores printbare produkter. Programmet indeholder, udover skabeloner til vores produkter, også 100-vis af illustrationer, billeder og pre-designs som man frit kan bruge. Online software gør det nemt og enkelt for dig at lave professionelle designs og printe dine etiketter og skilte på din egen printer, til f.eks. udstyr eller værktøj. Programmet giver dig mulighed for, at du nemt kan lave lige præcis de skilte og etiketter du har behov for.

Alle designs kan redigeres og du kan nemt tilføje eget indhold, logo, billeder mv. Programmet har flere smarte funktioner der gør det nemt at lave skilte og etiketter, som fx en GHS-wizard der guider brugeren til at få GHS piktogrammer, faresætninger mv. på etiketterne, som er tilgængelig på skabeloner til vores GHS produkter (de etiketter der er optimeret til GHS etiketter), en funktion til at lave stregkoder, serienumre og QR-koder.

Programmet er 100% gratis at bruge for alle. Man kan oprette en online konto som altid er tilgængelig, så længe man har internet forbindelse, og hvor man kan gemme sine designs til senere brug, eller man kan gemme sine designs lokalt på sin computer.

Programmet er mobilt optimeret så man også kan designe direkte fra sin smartphone eller tablet. Programmet gør det nemt hurtigt at lave etiketter og skilte med præcis det indhold som man har brug for, og printe præcis det antal der skal bruges så du hurtigt kan opmærke fx materialer og værktøj.

Programmet er selvfølgelig smart at bruge sammen med vores industrietiketter som er udviklet til brug i fx VVS, EL og Ventilations virksomheder, til både produktmærkning, mærkning af inventar, udstyr og værktøj, skiltning.

Sortimentet består at en bred vifte af slidstærke etiketter der er lavet af et holdbart polyester materiale som er vejrbestandigt og derfor kan bruges på indendørs og udendørs.

Vores software tilbyder følgende:

  • Opret tekster, som frit kan redigeres og personliggøres til jeres virksomhed. 
  • Redigere illustrationer, billeder og logoer, som kan bruges i dit eget design med Multi-Layer funktion.
  • Inspiration til skabeloner, som du selv kan redigere og tilrette til dit eget behov.
  • Gemmefunktion, så du både kan finde dine designs på software adressen eller lokalt på din computer.
  • Hurtig og professionelt print, som kan gøres på almindelige kontorprinterer. 
  • Brevfletningsfunktion, som gør at du kan lave adresseetiketter såsom stregkoder, QR-koder eller serienumre.
  • God og effektiv lynguide, som hjælper dig igang. 

Gå direkte til programmet her

Nedenstående er gudie til generelt brug af det online software tilbud samt vejledning til brug af etiketter:

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere