31.03.2020  |  EL  |  Branchen

Sikkerhedsmærkning og –skiltning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Etiketter til både skiltning, advarsel og tyverisikring, som nemt kan printes fra egen computer eller tablet.

Få overblik med tydelig mærkning

Hvis du har meget udstyr i din virksomhed, som fx værktøj , it-udstyr, computere, tablets eller andet udstyr, kan det være svært at holde overblikket over antal enheder, og hvad der er udleveret til hvem.

Professionel mærkning af inventar og udstyr gør det let administrativt at håndtere og opdatere inventarlisterne, og det vil spare dig tid når du skal lave opgørelser over hvad du har på lager, samt hvad der er udleveret eller kasseret.

Undgå ulykker med sikkerheds- og advarselsskilte. Hvad enten det er på jobbet eller derhjemme, er der potentielle farer overalt.

Mange af dem er usynlige for os, og derfor er det ekstra vigtigt at markere dem tydeligt. Opret og print nemt og hurtigt dine egne advarselsskilte for effektivt at undgå ulykker.

Med Averys etiketter kan du markere, hvilke forholdsregler der skal tages ved det enkelte tilfælde. 

Etiketter til skiltning

Avery’s holdbare etiketter i store størrelser som fx A4 og A5 (2 på et ark) kan med fordel bruges til skiltning både indendørs og udendørs.

De selvklæbende skilte er nemme at sætte op da de ikke kræver noget værktøj, og du kan printe dem på din egen printer, med præcis den information og budskaber der er passende til dit behov.

Disse etiketter kan med fordel bruges til skilte udendørs, fx ved porte, postkasser eller som sikkerhedsskilte på byggepladser og andre udendørsområder.

Etiketter til advarsel

På arbejdspladser og andre steder hvor der færdes mennesker kan der være maskiner, produkter og områder hvor der er behov for at opsætte advarselsskilte for at forebygge personskade.

Det kunne fx være steder med farlig elektrisk spænding, maskiner hvor der er fare for at komme til skade, eller på produkter der indeholder kemikalier. Ved at opsætte advarselsskilte forebygger du ulykker ved at gøre opmærksom på faren.

Etiketterne findes i et stort udvalg af størrelser og kan printes på din egen computer med Averys gratis software Avery Design & Print, hvor du også finder piktogrammer og skilte til gratis benyttelse.

Etiketter til tyverisikring

Mærker du dine ting, tænker tyven sig om en ekstra gang, før han bryder ind. Det gør det nemmere for politiet at identificere og spore dine genstande hvis uheldet skulle være ude, og det gør det vanskeligt for tyven at sælge tingene videre.

Når du har mærket dine ting, så sæt et klistermærke op på hoveddøren, ved vinduer og andre mulige indgange, med information om at udstyr og andre værdier er mærkede, så tænker tyvene sig om en ekstra gang, før de bryder ind.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere