21.01.2020  |  EL  |  Sikring

Vil du sikre dit værktøj mod tyveri?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mærk værktøj og udstyr med firmanavn og logo! Det gør det mindre attraktivt for tyve, da det er svært at sælge mærket udstyr videre. Og det gør det nemmere for politiet at opklare sager, samt at aflevere dit udstyr tilbage hvis det bliver fundet.

Det kan være en dyr fornøjelse at miste sit værktøj. For de fleste håndværkere er værktøjet og andet udstyr arbejdsdagen vigtigste arbejdsredskaber, og det kan have store økonomiske konsekvenser hvis værktøjet mistes eller forbyttet på byggepladsen - Ikke kun fordi det er dyrt at skulle indkøbe nyt værktøj, men også i tabt arbejdstid. Avery har et stort udvalg af holdbare og stærktklæbende etiketter i forskellige størrelser der passer til alle slags værktøj og udstyr. Og med Avery's helt gratis online skabelon program kan du nemt og enkelt sætte logo, firmanavn og andre oplysninger på etiketten. Etiketterne er på A4 ark og kan printes på din egen helt almindelige kontor-laserprinter, så du behøver ikke have fat i et trykkeri for at få dem lavet.

Vi har samlet alle vores holdbare etiketter i en webshop så du nemt og enkelt kan finde og købe de produkter du har brug for.

https://shop.avery.dk/vare-kategori/industrietiketter/etiketter-efter-funktion/etiketter-til-tyverisikring/

Mere fra Avery Nordic

Avery Nordic

https://shop.avery.dk/

Industrietiketter fra Avery Hos Avery finder du alle de holdbare industriprodukter der kræves for at holde din virksomhed produktiv, effektiv og sikker, samt efterleve alle regler. Vores sortiment af etiketter og andre produkter til professionelt brug klare både udfordrende situationer og hårde arbejdsmiljøer. Vælg ud fra vores store sortiment af holdbare produ…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere