05.03.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

LUNA vinder designpris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Zehnder LUNA indblæsningventil anderkendes med prestigefyldt designpris.

I 65 år har iF Design Award været en globalt anerkendt designpris. I år var iF Design Award endnu engang i stand til demonstrere sin imponerende førende internationale position med hele 6.400 bidrag fra 54 lande.

Zehnder’s indblæsningsventil LUNA imponerede årets panel af 63 eksperter med sit tidløse design. Udover det æstetiske design blev Zehnder’s LUNA ventil også anerkendt for ydeevne og funktionalitet.

Zehnder’s LUNA ventil sikrer en trækfri og lydløs indblæsning til boligen. LUNA er med sit elegante og diskrete design integrerbar i ethvert moderne hjem.

Læs mere om LUNA

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere