16.07.2018  |  VVS  |  Byggeri

Mangelgennemgang og fotodokumentation får digital medfart hos Cervo Gruppen og Hartvig Consult

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når der udføres mangelgennemgang på byggepladsen, er Ajour Systems teknologi med til at effektivisere tiden hos byggeriets parter.

Der kan være mange tusinde mangleregistreringer at holde styr på for projektledelsen på et byggeri. Netop dette problem løser Ajour via automatisk styring af kommunikationen mellem projektledelsen og håndværkeren. Gevinsten ligger i, at ingen glemmer, hvor manglen er konstateret, eller om den er udbedret. Og det er netop, hvad Cervo Gruppen og Hartvig Consult drager fordel af igennem AjourInspect.

Cervo Gruppen og Hartvig Consult er nemlig klar med AjourInspect til digitial byggestyring i byggebranchen – og her er der både tale om nybyggeri og renoveringsprojekter af udlejningsejendomme i hhv. Rødovre og Roskilde.  

Cervo Gruppen er et familiedrevet ejendomsselskab, som fokuserer på byggeri af familieboliger, og de bygger for tiden 40-75 huse om året. Cervo Gruppen skal i første omgang bruge AjourInspect til et aktuelt byggeprojekt i Rødovre - "Islevhave" - hvor der skal udføres digital mangelgennemgang på 73 rækkehuse, som snarligt skal bebos af nye lejere fra Københavnsområdet.  

Hartvig Consult er specialister i rådgivning og håndtering indenfor infrastruktur og anlægsarbejder. De udfører projektering af blandt andet nyanlæg indenfor kloak, vej og belægning samt renoveringsarbejder. Derudover udfører de tilstandsvurderinger og drift- og vedligeholdelsesplaner. 
Hartvig Consult er for tiden i gang med en større renoveringssag på 4 boligblokke i Roskilde. Til projektet skal de bruge AjourInspect til forregistrering inden arbejdet starter. Undervejs vil de bruge Ajours software til at føre løbende tilsyn og lave mangelgennemgang. 
 
Styring af tilsyn, fotodokumentation og mangelgennemgang har aldrig været nemmere 
Med Ajour Systems app har registrering, mangelgennemgang og opfølgning i marken aldrig været nemmere, og for at sikre det bedste slutresultat tilbyder Ajour System den nyeste teknologi til at forenkle hele byggestyringsprocessen. 

  • Opret registreringer, mens du står på byggepladsen  
  • Tilknyt fotos, tekst, tjeklister og lydbesked direkte på tegningen  
  • Tildel det rette firma og personer på opgaven – Vi sørger for at parterne bliver informeret om opgaverne direkte på deres mail. 

Alle data knyttes til markeringen på tegningen, der automatisk gives et nummer, når du synkroniserer. Modtagerfirmaet ser kun de registreringer, de selv er ansvarlige for at udføre og kan sortere og filtrere i registreringerne. På denne måde sikre du, at din mangelgennemgang og registreringer altid ses af de rigtige parter.  

Ajour System byder varmt velkommen til Cervo Gruppen og Hartvig Consult. Vi ser frem til et godt samarbejde om digital byggestyring.
 

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

http://ajoursystem.com

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere