Munters A/S

www.munters.dk

Branche/Sektor:

Ventilation

Om

Munters er global markedsleder indenfor affugtning og energieffektive luftbehandlingsløsninger, baseret på mere end 50 års erfaring med styring af luftfugtighed.

Vore kunder befinder sig i en bred vifte af segmenter, så som: Fødevare-, farmaceutisk- og elektronik industrien, Datacentre,  Forsvaret, offentlige instanser, saneringsbranchen og byggebranchen. Produktion, s…

Læs mere  

Om

Munters er global markedsleder indenfor affugtning og energieffektive luftbehandlingsløsninger, baseret på mere end 50 års erfaring med styring af luftfugtighed.

Vore kunder befinder sig i en bred vifte af segmenter, så som: Fødevare-, farmaceutisk- og elektronik industrien, Datacentre,  Forsvaret, offentlige instanser, saneringsbranchen og byggebranchen. Produktion, salg og service udføres af gruppens egne selskaber i 30 lande. Gruppen har cirka 3.500 ansatte og en omsætning på SEK 6 milliarder og er registreret på Nasdaq Stockholm. 

Vi skaber et klima, der er til at stole på
Som én af verdens førende specialister indenfor affugtning og energieffektive luftbehandlingsløsninger er vi eksperter i at skabe et stabilt og optimalt klima både i produktionsprocesser, komforkøling og til tørluftkonservering.

Munters koncernen har modtaget Investors in People Standard og er ISO 9000:2001 certificeret. 

Vores forretningskoncept
At være et globalt service selskab med speciale i luftbehandling som tager udgangspunkt i kreative, miljøvenlige og energi besparende løsninger. 

Munters har fokus på markedssegmenter, hvor selskabet kan opnå en stærk global position. Organisk vækst bliver i høj grad udviklet gennem samarbejde med kunder om nye og mere energibesparende ydelser og gennem øget salg af service og system løsninger. 

En vigtig del af det strategiske arbejde er at fremme selskabets position yderligere ved at udnytte bl.a. følgende tendenser: 
* større opmærksomhed på miljøet og behovet for mere energibesparende løsninger.
* større krav vedrørende indendørs luftkvalitet.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere