12.10.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Murermestre investerer i nyt KS-værktøj

Indhold fra partner Hvad er dette?

Murermester Nicolas Hedemann fra Millinge og Højfyns Murerforretning ApS fra Tommerup skal kvalitetssikre med Ajour.

Sidste uge har Ajour System været ude og sætte 2 nye murerforretninger i gang med at bruge AjourKS til digital kvalitetssikring.

Begge murerforretninger har brug for et digitalt værktøj til en nem og effektiv kvalitetssikring med fotodokumentation, der kan spare dem tid og ressourcer, så de kan bruge deres tid mere konstruktivt.

Højfyns Murerforretning ApS skal bl.a. bruge AjourKS til en større byggesag i Rødovre og Murermester Nicolas Hedemann skal bruge AjourKS i forbindelse med plejehjemsbyggeri i Svendborg og andre projekter.

Har du også brug for et KS-system?
Ring 70 20 04 09 og hør mere om, hvilke fordele der er for lige netop dig. Alle vores konsulenter er fra byggebranchen og kender hverdagens udfordringer. 
Du kan også læse mere om AjourKS og vores andre produkter på vores hjemmeside.

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

http://ajoursystem.com

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere