26.02.2019  |  VVS  |  Byggeri

NCC skal gøre nyt Hilton-hotel klar til åbning

ATP Ejendomme og NCC har indgået kontrakt om renovering og udbygning af Nordeas tidligere hovedkvarter på Christianshavn. Under renovationen vil NCC bl.a. føre VVS-installationerne til hotellets værelser i sin egen præfabrikerede skaktløsning.

I sommeren 2021 forventes hotel Hilton Copenhagen City Center at kunne slå dørene op på Strandgade 7 på Christianshavn.

Inden da skal den karakteristiske bygning, der oprindeligt var hovedsæde for skibsværftet B&W, og siden også har været hovedsæde for Nordea, dog renoveres og ombygges. Til at gøre det har ATP Ejendomme netop indgået kontrakt med NCC.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: NCC bruger digitale værktøjer i forarbejdet

”Vi er meget stolte af, at ATP Ejendomme har valgt os til dette spændende projekt. Vores organisation har lige præcis den erfaring og de kompetencer, der kræves for at kunne løse en opgave af den størrelse og kompleksitet”, siger direktør for NCC Renovering, Dennis Nielsen.

Det er da heller ikke første gang, at NCC Renovering er blevet valgt til at udføre den type komplekse renoveringsprojekter, og entreprenøren har helt aktuelt et samarbejde med ATP Ejendomme på en tilsvarende stor renoveringsopgave af Falkoner Centret på Frederiksberg.

Ved renovationen af Hilton Copenhagen City Center vil NCC, ligesom på Falkoner Centret føre VVS-installationerne til hotellets værelser i sin egen præfabrikerede skaktløsning. Det giver en mere rationel arbejdsproces og er samtidig en mindre pladskrævende løsning.

Ombygning skal give mere åben facade
Den fortlignende bygning på Strandgade, hvor Hilton Copenhagen City Center snart rykker ind, er opført i årene 1957-1962, og blev tegnet af arkitekten Palle Suenson.

Den gennemgribende renovering og ombygning vil give bygningen en mere åben facade på det nye hotel. Det sker blandt andet med en transparent tilbygning på bygningens betonbase, ligesom der kommer en ny bred trappe fra Knippelsbro til havnepromenaden og hotellets restaurant ved kajkanten.

Læs også: Præfabrikerede moduler gav hurtig VVS-renovering

Allerede nu er bygningen tømt og alle skillevægge fjernet, så de i alt 28.500 m2 står klar til at NCC’s håndværkere kan rykke ind og gå i gang med arbejdet.

Byggeriet går i gang i løbet af sommeren, og hotellet forventes klar til åbning i sommeren 2021.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere