21.04.2020  |  EL  |  Byggeri

NOVENCO® ZerAx® ventilatorer bidrager til DGNB certificering af bæredygtige bygninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Produkter fra NOVENCO Building & Industry A/S er på den teknologiske forkant langt foran konkurrenterne, når det gælder ydeevne og holdbarhed.

De er derfor et oplagt valg ved DGNB certificering af bygninger. Vores ZerAx ventilatorer er, med de uovertrufne virkningsgrader på 92% og levetider på 20+ år, de bedste på markedet og et perfekt valg. 

NOVENCO DGNB dokumentationspakken fra det førende ingeniør-, design- og konsulentfirma Rambøll, viser med tydelighed hvor positivt ZerAx ventilatorerne bidrager til certificeringen af bæredygtige bygninger. Indvirkningen på den samlede certificeringsscore kan udgøre op til imponerende 39.1%. Dokumentationspakken gør auditører i stand til nemt at vurdere de specifikke bidrag fra NOVENCO produkter.

Mere fra NOVENCO Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry A/S

www.novenco-building.com

NOVENCO Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag en solid og fremtrædende del af den tyske SCHAKO koncern. Siden begyndelsen har kerneområdet været udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsventilatorer, hvilket med introduktionen af ZerAx ventilatorerne i 2009 nok en gang har understreget virksomhedens førende position på verdensplan.Forretningsområderne spænder bredt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere