29.11.2021  |  EL  |  Byggeri

NOVENCO®s højeffektive ZerAx®-ventilatorer bidrager til BREEAM-certificering af bæredygtige bygninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

BREEAM – Building Research Establishment Environmental Assessment Method – certificeringsprogrammet er en af de mest almindelige og internationalt anerkendte certificeringsordninger for bæredygtighed i bygninger.

På nuværende tidspunkt er mere end 550.000 bygninger BREEAM-certificerede og over to millioner er registreret til certificering i mere end 50 lande verden over.

NOVENCO ZerAx ventilatorerne er særligt egnede til BREEAM-certificering af bæredygtige bygninger, da disse ventilatorer er på den teknologiske forkant og langt foran konkurrenterne med hensyn til ydeevne og holdbarhed.

Med uovertruffen ventilatoreffektivitet på 92% og en genanvendelighedsgrad på 98% efter mere end 20 års produktlevetid, er ZerAx-ventilatorerne verdensledende og bedst i klassen.

NOVENCO BREEAM dokumentationspakken er udarbejdet af den førende ingeniørvirksomhed Rambøll i Danmark. Det gør det nemt for rådgivere at vurdere de specifikke bidrag fra NOVENCO-produkter.

Besøg NOVENCO’s hjemmeside for mere information.

Mere fra NOVENCO Building & Industry A/S

NOVENCO Building & Industry A/S

www.novenco-building.com

NOVENCO Building & Industry A/S er grundlagt i 1947 og er i dag en solid og fremtrædende del af den tyske SCHAKO koncern. Siden begyndelsen har kerneområdet været udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsventilatorer, hvilket med introduktionen af ZerAx ventilatorerne i 2009 nok en gang har understreget virksomhedens førende position på verdensplan.Forretningsområderne spænder bredt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere