07.06.2011

Ny måler til vandanlæg og -systemer

Den nye SludgeWatch Ultra måler nemt og hurtigt overgangen mellem slam og vand og giver mulighed for pålidelig proceskontrol, lyder det fra Partech.

SludgeWatch Ultra er et nyt målesystem fra Partech, der måler overgangen mellem slam og vand i vandreservoirer, spildevandsanlæg samt bundfældningstanke og -bassiner i industrielle udledningssystemer. Måleren giver mulighed for at lave en pålidelig proceskontrol, der også fungerer ved pludseligt opståede vejr- og belastningssituationer. Ved at overvåge slamspejlsniveauet kan brugeren nemlig løbende justere procesanlægget til optimal effektivitet og på den måde sikre den ønskede vandkvalitet. Viskerbladet på sensoren fjerner automatisk snavs og luftbobler, der kan påvirke målingerne, og den selvrensende sensor kan detektere overgang fra vand til slam med en koncentration på bare 0,5 procent, lyder det fra Partech.

-SRR

Mere fra

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere