06.01.2014

Ny produktchef sætter kvalitet i højsædet

Kjeld Eilrich er ny produktchef hos Wavin. Han har i en lang årrække arbejdet med projektledelse og udvikling af produkter inden for fjernvarmeindustrien.

Hvad er det bedste ved at være blevet produktchef hos Wavin?
Jeg får mulighed for at arbejde bredt med fjernvarmeunits. Det vil sige, at lytte til kundernes ønsker, og finde frem til de rigtige tekniske løsninger med behørigt hensyntagen til kvalitet og pris, samt at få de færdige produkter fremstillet og sendt ud til kunderne. Jeg får også mulighed for at afprøve og teste nuværende og nye produkter på vores opdaterede teststand. Det vil give et dybt indblik i produkterne og de muligheder, der er til rådighed.

Hvad er de største udfordringer i dit arbejde lige nu?
Det er naturligvis at sætte mig ind i produktsortimentet, Wavin disponerer over, samt at udvikle de produkter, der skal være med til at gennemføre Wavins strategi for fjernvarme. De stramme energinormer i branchen, sætter nye krav til vore produkter. Opgaven er så at finde frem til de rigtige løsninger, der lever op til kundernes behov og forventninger.

Fakta

Kjeld Eilrich, Produktchef hos Wavin

Tidligere stillinger:
R&D Engineer hos Danfoss
Ejer af KE Projects

Hvilke kompetencer fra dine tidlige stillinger er de mest brugbare som produktchef hos Wavin?
Gørst og fremmest min erfaring med konstruktion og design af fjernvarmeunits, der lever op til nutidens normer og krav. Jeg har gennem mange år arbejdet med projektledelse, og det vil også komme mig til gode hos Wavin.  

Hvad er du mest stolt af i din karriere?
Jeg har altid sat kvalitetsbevidsthed højt, derfor er det dejligt at møde velfungerende produkter ude i verden, hvor jeg har haft en afgørende indflydelse på produktets udvikling.

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere