16.08.2018  |  EL  |  Branchen

Ny service gør byggebranchen klar til den digitale omstilling: AjourWebinar

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ajour System går langt for den digitale udvikling i byggeriet, og som noget nyt tilbyder vi nu gratis webinarkurser som viser potentialet i byggesoftware.

Ajour har tidligere afholdt webinar om vores produkter, og succesen har været så stor, at vi nu går i luften med vores helt nye service. Vi kalder den for AjourWebinar, og den skal fremover hjælpe fagfolket i byggebranchen med at se muligheder i digitale værktøjer til byggebranchen.   

Webinar med eksempler fra Ajour platformen 
I fremtiden vil fagfolk fra hele byggebranchen kunne finde vores side med AjourWebinar og tilmelde sig præcis det kursus, som passer til deres behov.  

Med vores nye koncept får alle i byggebranchen mulighed for at sidde på kontoret, i firmabilen eller hjemmefra og deltage i vores online kurser fra AjourWebinar. Vi ser frem til at indstille fagfolket til den digitale omstilling, og håber på samme tid at berige vores deltagere med de nyeste funktioner og features i det digitale byggeri” 
   - Asmus Larsen, konsulent v. Ajour Salg og Udvikling. 

Formålet med AjourWebinar er både at undervise vores nuværende brugere i Ajour Platformens funktioner men også at vise, hvad nutidens teknologi er i stand til at udrette for den danske byggebranche.  

Tilmeld dig et gratis webinar allerede i dag 
Vi afholder løbende webinarer med temaer som f.eks. digital kvalitetssikring, digitalt udbud og BIM. Alle vores kurser kan findes på vores AjourWebinar side.  

Alle kan være med, så tøv ikke med at melde dig til. Efter kurset vil der være mulighed for at tilmelde sig et udvalg af gratis demoversioner på vores system, så du får mulighed for at afprøve de demonstrerede funktioner fra vores webinar.  

Tag den digitale stafet og tilmeld dig allerede i dag!  

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere