19.03.2019  |  VVS  |  Branchen

Nye gasfyr reducerer energiudgifter og forbedrer miljøet i Græse Bakkeby

John Jensen VVS har afsluttet hovedentreprise med udskiftning af gasfyr i 380 boliger i nordsjællandske Græse Bakkeby – et projekt med både energi- og miljømæssige gevinster for beboerne.

I den lille nordsjællandske by Græse Bakkeby har 380 boliger netop fået reducerede udgifter til energi og et forbedret miljø.

Læs også: Medarbejdere sikrer VVS-firmas stigende omsætning

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det sker som følge af, at hovedentreprenør John Jensen VVS har afsluttet arbejde med at installere nye effektive gasfyr med indbyggede varmtvandsbeholdere i boligerne.

”Rent teknisk har det ikke været den store udfordring, men boligerne er spredt over et stort område med en snæver infrastruktur, og det har fra bygherrens side været et ufravigeligt krav, at arbejdet skulle gennemføres efter en stram tidsplan med udstrakte hensyn til beboerne og miljøet”, fortæller projektleder Per Palmquist fra John Jensen VVS og fortsætter:

”På den baggrund har opgaven stillet ganske store krav til planlægning og logistik både i relation til leverancer, bortkørsel af affald og installationer i de enkelte huse, hvor beboerne i forbindelse med arbejdet har haft besøg af håndværkere fra alle håndværksfagene”, konstaterer Per Palmquist.

Læs også: John Jensen VVS køber blikkenslagerfirma

Han tilføjer, at arbejdet på hvert enkelt hus er gennemført i et sammenhængende forløb over et par dage med faste, håndplukkede teams i de enkelte boligafsnit, og pointerer, at opgaven er gennemført med virksomheder, der kender hinanden fra samarbejde på tidligere opgaver.

- JMA

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere