08.10.2021  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Nyt tilbudsmodul på vej i E-Komplet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er spændende nyheder på vej til E-Komplet! Vores udviklere har netop sat slutspurten ind på det nye tilbudsmodul, der kommer med en masse gode funktioner. Læs med for at høre fra Steffen, hvad han har arbejdet på og hvad du kan glæde dig til.

Nemmere at udarbejde tilbud

Når E-Komplets nye tilbudsmodul er klar, vil det gøre mange arbejdsprocesser endnu nemmere. En af de funktioner, du vil kunne glæde dig til, er en nem konvertering fra tilbud til sag. Det betyder, at når du opretter et tilbud i E-Komplet og kunden godkender det, kan du med kun et enkelt klik konvertere dit tilbud til en sag. På den måde slipper du for ekstra arbejdsgange og skal altså ikke oprette et tilbud for efterfølgende at indtaste alle data på ny ved oprettelse af en sag. 

Modulet vil også give dig mulighed for at sende tilbud direkte fra E-Komplet, se status på det du har sendt afsted, samt se hvad der er blevet godkendt eller afvist. For E-Komplets eksisterende brugere vil modulet tilmed ligne noget, de allerede kender fra salgsfakturaerne. Tilbud vil nemlig være udspecificeret på linjer, og som Steffen fra udvikling fortæller, giver det en effektiv arbejdsproces: 

“Tilbudsmodulet kommer til at minde om, hvordan du allerede arbejder med linjer – ligesom på en salgsfaktura. Det vil sige, at når mester eller projektleder snakker med en kunde, kan de med det samme se, hvad avancen er, kostpris, salgspris og meget mere. Det er effektivt for alle og nemt og hurtigt”.

…og det nye tilbudsmoduls godtepose er slet ikke tom endnu, fordi udover effektiviserede arbejdsgange, byder modulet også på flere spændende funktioner. Du vil bl.a. få et nemt overblik, hvor du kan følge dine tilbud helt fra opstart, til opgaven er fuldført.

Integreret tilbudsportal

Som noget helt nyt til E-Komplet har vi udviklet en tilbudsportal. Portalen er tilknyttet tilbudsmodulet, og ved oprettelse af et tilbud, kan din kunde modtage et link til portalen. Her har de mulighed for at se en udspecificering af dit tilbud, kommentere på det og godkende. Du vil via dit dashboard på forsiden kunne se så snart et tilbud er kommenteret på, godkendt eller afvist.

Det kan du glæde dig til:

  • Tilbudsportal
  • Tilbud udspecificeret på linjer 
  • Fakturering efter tilbudspris eller efter medgået tid og materialeforbrug 
  • Nem konvertering fra tilbud til sag

Lyder det spændende? Heldigvis varer det ikke længe, inden du kan se tilbudsmodulet i levende live. Steffen og de andre udviklere er netop nu ved at gennemgå de sidste ting for at sikre, at alting fungerer som det skal. Vi glæder os til at høre, hvad du synes om det nye modul!  

Mere fra E-komplet

E-komplet

www.e-komplet.dk/

Håndværkernes vigtigste IT-værktøj! Har man valgt at blive håndværker, er det ikke fordi, man brænder for administrativt arbejde, men fordi man elsker håndværk. Derfor har vi kastet den digitale redningskrans ud, så håndværkerbranchen ikke længere behøver at drukne i bunker af papir og tidskrævende taste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere