15.10.2018  |  EL  |  Branchen

Opbygning af den digitale infrastruktur til fremtidig forskning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Teklet ApS var igen i år sponsor på DeiC-konferencen med det sidste nye inden for datacenter-løsninger. Temaet på årets DeiC Konference var "Building the digital infrastructure for future research".

DeiC Konferencen er årets begivenhed inden for net, supercomputing, datamanagement og relaterede services. Konferencen er mødestedet for alle, der arbejder med e-infrastruktur, specielt til forskning og uddannelse. Deltagelsen er derfor en rig mulighed for fagligt netværk og videndeling på tværs af organisationer.

”Vi havde 2 budskaber med på konferencen i år, det ene var, at det er en fordel at bygge dit datacenter op med standard moduler, hvor du kan starte i det små for senere at bygge videre i takt med at centeret vokser, det andet var, at det ikke er dyrere at lave det enkelt og overskueligt ”, fortæller Henrik Hedegaard, ejer af Teklet ApS

”Teklets udbytte af at deltage i en konference som denne – er feedbacket fra den enkelte bruger – det er det, vi skal bruge for at udvikle vores forretning i fremtiden – så den altid passer til brugerens krav”, fortsætter Henrik Hedegaard.

Teklet ApS havde ud over dette fokus på renlighed af fibre, som er en nødvendighed for den gode og fremtidssikrede forbindelse. Renlighed som samtidig skal være nemt og enkelt for den enkelte bruger af datacenteret.

"Med et håndholdt videoskop for Wi-Fi/USB samt et komplet rensekit til fiber, mellemled/adaptorer og konnektorer, kan du komme rigtig langt i at have et driftsikkert datacenter", uddyber Henrik Hedegaard, der demonstrerede begge dele for interesserede deltagere.

Nåede du ikke at tilmelde dig, eller arbejder du i en anden branche, så fortvivl ikke - kontakt os og vi kommer gerne forbi dig og finder en løsning til netop dit datacenter. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores udstilling i Stenløse til en kop kaffe og en uforpligtende snak.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere