26.10.2018  |  EL  |  Branchen

Oplev Ajour Systems nye BIM produkter på Molio Konferencen 2018

Indhold fra partner Hvad er dette?

Molio Konferencen har fokus på værdiforøgelse gennem digitalisering, og du får indblik i, hvor og hvordan informationsstrukturer, data og standarder kan skabe øget værdi i byggeriet.

Der vil være rig mulighed for at få præsenteret smarte løsninger, nye værktøjer og høre om deres anvendelse i praksis. 

Kom og få en smagsprøve på vores helt nye 3D-viewer til AjourBox, som er første skridt i at integrere BIM fra design til drift i Ajour platformen.

Derudover løfter vi sløret for vores nye samarbejde med Molio. Vi lancerer AjourObjects, der integrerer den røde prisbog som BIM objektdatabase direkte i Revit. Søg på alle 1300 objekters egenskaber og få en nøjagtig pris på dit byggeri, mens du projekterer.

Konferencen holdes i HUSET i Middelfart den 31. oktober 2018. 
Tilmeld dig konferencen her.

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere