12.03.2020  |  EL  |  El-materiel

Opmærk kabler 3 gange så hurtigt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Erfarne brugere kan udskrive og påsætte en flaglabel manuelt på 15 sekunder. Med den nye BradyPrinter A5500-printerapplikator til flag kan de øge produktionen markant ved at påsætte flag på 5 sekunder.

Øg produktionen, og spar penge BradyPrinter A5500 er en hjælp til at øge produktionen og forbedre kvaliteten af opmærkningen ved automatisk at udskrive og påsætte flaglabels.

Den kan spare virksomheder for en hel del penge ved at opmærke kabler på 5 sekunder og fjerne behovet for at udskrive labels på forhånd samt eliminere den tid, det ville tage at påsætte dem manuelt. BradyPrinter A5500 gør det muligt at udskrive stregkoder, logoer og diagrammer med en opløsning på 300 dpi og påsætter holdbare kabelfaner, som kan indeholde en masse oplysninger.

Et bredt udvalg af kabler BradyPrinter A5500 er meget fleksibel og kan, uden nogen justering, opmærke kabler med en diameter på 1,52 mm op til 15,24 mm samt påsætte labels med bredder på op til 50,8 mm og længder mellem 19,05 mm og 76,20 mm. Dens berøringsfølsomme skærm i fuld farve og moderne brugerflade forbedrer printerens fleksibilitet og brugervenlighed yderligere.

Nem at implementere USB-porte og ethernet-forbindelse gør BradyPrinter A5500 praktisk at implementere i en række produktionsmiljøer. I kombination med Brady Workstation-apps til nemt flaglabeldesign samt udarbejdelse af stregkoder og serialisering bliver BradyPrinter A5500 et ekstremt praktisk værktøj til at øge effektiviteten af virksomhedens processer.

Beregn dit investeringsafkast på Bradys websted, eller få flere oplysninger via emea_request@bradycorp.com.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Kabler

Mere fra BRADY A/S

BRADY A/S

www.bradydenmark.dk

Specialisten indenfor identificering og opmærkningBrady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Brady’s produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere