Tema: Kabler

El-materiel

LAGERET ER FYLDT

- og flere leverancer fra vores fabrikker er på vej de kommende dage

Indhold fra partner

El-materiel

LIFEMARK™ - MÆRKNING DER VARER EVIGT

I mere end 20 år har Nexans arbejdet med at fremme genindvinding af kabler og har betragtet det som en naturlig del af vores produktudvikling. Det har vi gjort lang tid før bæredygtighed kom på alles læber. Transparens er et nøglebegreb i alle brancher i dag. Det er nødvendigt at virksomhederne tager et større ansvar for det, de faktisk gør, for at mindske deres klimaaftryk.

Indhold fra partner

El-materiel

EASY™ - KABLER FOR EN NEMMERE HVERDAG.

Easy™-familien er et sortiment, der består af installations-, tele- og kraftkabler, som gør arbejdet lettere og mere fleksibelt. Fælles for vores Easy™-kabler er, at de er lettere at afisolere, mere fleksible at arbejde med og mere sikre at bruge. Alle kabler er halogenfrie, talkumfrie og opfylder klassificering i henhold til den europæiske Byggevareforordning, CPR.

Indhold fra partner

Branchen

Cabicon a/s opretholder leveringssikkerheden på trods af Covid-19 krisen

Cabicon støtter op om regeringens anbefalinger og har taget flere skridt for at sikre vores leveringssikkerhed og sikre at vi fortsat kan modtage, og afsende ordrer selvom smitten...

Indhold fra partner

Energi

Prysmian vinder stor havmølle kabelprojekt i Frankrig

Nøglefærdigt kabelprojekt til en værdi af € 150 mio. fra RTE

Indhold fra partner

Energi

Prysmian har afsluttet interconnection-projekt til græske øer

Del af øgruppen Kykladerne

Indhold fra partner

Energi

Goldbeck Solar vælger igen TECSUN kabler til projekt i Holland

På grund af VDE-godkendelse iht. DIN EN 50618

Indhold fra partner

Branchen

Ny teknologi gør gamle fiberkabler klar til fremtiden

Fransk producents nye signalkonvertere skal gøre det lettere at opgradere eksisterende fiberkabler til langt højere datahastigheder og transmissionsafstande.

El-materiel

Større datanetværk kræver kraftigere kabler

Stadig flere enheder får strøm via datanetværk og det kan medføre større varmeudvikling i kablerne, hvilket kan føre til driftsforstyrrelser. Udviklingen kræver, at installationsbranchen er mere opmærksomme, lyder meldingen fra en salgsingeniør.

El-materiel

EFFEKTSTYR OPLADNINGEN AF KØRETØJER FOR BEDSTE RESULTAT.

Behovet for at kunne oplade elbiler er stigende ved beboelsesejendomme og villaer. Effekten kobles på ejendomsabonnementer, hvilket ofte har begrænset effekt. Derfor opstår der er problem, når behovet for ladestrømme er større end abonnementet. Gennem effektstyring kan man justere og udnytte abonnementet på den mest optimale måde.

Indhold fra partner

El-materiel

Fiberoptiske kabler fortsætter med at overraske

Den fiberoptiske udvikling har de sidste årtier været voldsom. Men måske er udviklingen i virkeligheden kun lige startet. Fire af de mest hotte tendenser lige nu er mikrokabler, soft tube kabler, fiberkabler med A2 fiber teknologi og nye retractible kabler, der kan splittes i enheder af to fibre til hurtig og simpel installation. De leverer alle overbevisende præstationer.

Indhold fra partner

El-materiel

Opmærk kabler 3 gange så hurtigt

Erfarne brugere kan udskrive og påsætte en flaglabel manuelt på 15 sekunder. Med den nye BradyPrinter A5500-printerapplikator til flag kan de øge produktionen markant ved at påsætte flag på 5 sekunder.

Indhold fra partner

El-materiel

NYT STORT LAGERSORTIMENT I HØJFLEKSIBLE KABLER

SCANKAB har udvidet sortimentet af automationskabler til anvendelse i kabelkæder eller på bevægelige maskindele.

Indhold fra partner

El-materiel

KOMPLET PROGRAM AF KABELSTIGER TIL INDUSTRIEN

Nu er der godt nyt for dig, der ser potentialet i nye muligheder, uden at gå på kompromis med kvalitet, økonomi og brugervenlighed.

Indhold fra partner

El-materiel

Når pumperne skal køre, så har vi kablet!

Den seneste tids massive regnvejr og kraftig blæst har skabt mange oversvømmelser rundt omkring i landet.

Indhold fra partner

Energi

Lemvigh-Müller: Kabler skal udgøre en større del af forretningen

Omstillingen til klimavenlig energiproduktion får Lemvigh-Müller til at øge satsningen på kabler og materiel til elforsyning.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere