15.10.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Renere luft i køkkenet med ozonfri UV

Indhold fra partner Hvad er dette?

Effektiv og sikker køkkenventilation

Med Jevens ozonfri UV luftrensning sikres en effektiv køkkenventilation fri for fedt og lugt og uden risiko for udslip af farlig ozon i køkkenet.

Det bedste fra to verdener
UV-TS filtersystemet forener den høje mekaniske fedtudskilning ved TS filtret med UV-systemets katalytiske rensning. Den mekaniske fedtudskilning er særlig effektiv jo større fedtartiklerne er, hvorimod UV rensning er særlig effektiv til mindre partikler og gasarter. Ved at forene disse to teknikker opnås en høj udskilningsgrad indenfor hele spektret.

UV-TS er også særlig velegnet i VAV-regulerede systemer, da udskilningen er konstant høj og uafhængig af luftmængden.

Hos Venti står der viden bag produkterne. Vi spiller gerne en aktiv rolle i jeres næste køkkenprojekt. Kontakt os og hør nærmere om ozonfri UV teknologi til storkøkkener.

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere