20.05.2019  |  EL  |  Branchen

Robotool overtager ejerskabet af Kirchheiner El-teknik

Købet af Kirchheiner El-teknik skal styrke Robotools udviklingspotentiale og tilbyde kunderne en bredere vifte af totale automations- og robotløsninger, lyder det fra den administrerende direktør.

Robotvirksomheden Robotool har 1. maj købt Kirchheiner El-teknik, der blandt andet beskæftiger sig med automation. 

Læs også: Teknologisk Institut: Installatørerne er bagud med digitalisering

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Når du ser dig omkring i industriens automatiske maskinanlæg, møder du i dag flere og flere robotter som en integreret del af processen. Derfor er det helt naturligt at forene Robotools ekspertise inden for robotter med Kirchheiners specialiserede kompetencer inden for automation og styring af industrielle anlæg”, siger administrerende direktør for Robotool, Leif Thomsen, og fortsætter:

”Det er ganske enkelt en del af den naturlige udvikling for begge virksomheder, at vi går sammen om at løse kundernes behov for mere avancerede og integrerede løsninger, hvor maskiner og robotter i fællesskab løser den samlede arbejdsproces fra A til Z”.

Overtagelsen betyder, at Leif Thomsen er tiltrådt som administrerende direktør i Kirchheiner El-teknik, mens den tidligere chef, Claus Brinck, har indtaget stillingen som teknisk direktør. Sidstnævnte ser frem til at vende tilbage til sit naturlige fokus:

”Det, at vi samler ekspertisen med Robotool, er et vigtig skridt for fortsat at udvikle fremtidens løsninger til kunderne. Ved samtidig at overlade ledelsesansvaret til Leif Thomsen kan jeg nu koncentrere mig om mit naturlige fokus- og ekspertiseområde, nemlig udviklingen af nye, tekniske løsninger til kunderne”.

Læs også: Poul Sejr Nielsen leverer solidt regnskab

Kirchheiner El-teknik beholde både ledelse og sit hovedkvarter i Tønder. 

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere