19.08.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Sådan bruger du E-Komplets app

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du ny bruger af E-Komplets app eller er du bare nysgerrig for at se, hvordan den er skruet sammen? Vores helt egen videoguide-guru, Michael Madsbøll, hjælper dig i dette indlæg med at blive superbruger af app’en på ingen tid.

Arbejdskortet rykker ind på mobilen

Hos E-Komplet har vi rykket arbejdskortet og alt, der hører med til det, ind på mobilen, så du altid har det lige ved hånden. Med app’en har du nemt mulighed for at registrere timer og materialer samt lave kvalitetssikring, oprette nye sager og meget mere!

Vores salgschef, Michael, har lavet 6 korte videoer, der blandt andet gennemgår hvordan du logger på app’en første gang, opretter nye sager og aftaler. 

Du kan se videoerne på vores Youtubekanal ved at klikke herunder på hver af punkterne:

På vores Youtubekanal finder du flere videoguides til E-Komplet, kundereferencer og meget mere. Besøg vores kanal her.

Mere fra E-komplet

E-komplet

www.e-komplet.dk/

Håndværkernes vigtigste IT-værktøj! Har man valgt at blive håndværker, er det ikke fordi, man brænder for administrativt arbejde, men fordi man elsker håndværk. Derfor har vi kastet den digitale redningskrans ud, så håndværkerbranchen ikke længere behøver at drukne i bunker af papir og tidskrævende taste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere