12.01.2017  |  VVS  |  Branchen

Sanistål får nye lokaler i Hjørring

Inden året er omme, har Sanistål skiftet adresse i den nordjyske by Hjørring.

Grossisten Sanistål vil i slutningen af året rykke tættere mod Hjørring midtby i moderne lokaler.

Sanistål har i mange år holdt til på Farøvej i den nordjyske by, men har nu fundet nyere, mere tidssvarende lokaler, der både er tættere på håndværkerne i centrum og på motorvejen.

”Hjørring er et vigtigt marked for os, og vi vil gerne prioritere kunderne i byen endnu mere. Vi har et meget bredt sortiment, og vi vil derfor gerne henvende os til en bredere målgruppe af kunder i Hjørring-området ved at få en mere central placering i byen”, siger Claus Jæger Nørbjerg, der er salgsdirektør for butikkerne i Sanistål.

Læs også: Saniståls Holstebro-butik skifter adresse

Den nye butik bliver på 930 kvadratkilometer med et tilhørende lager på 200 kvadratmeter. Butikken vil indeholde grossistens sortiment inden for VVS, værktøj, forbrugsvarer og tekniske artikler.

Derudover vil der blive bygget en 300 kvadratmeter stor gård med VA-sortiment og en 150 kvadratmeter stor afdeling til grossistens udvalg inden for ilt og gas.

Læs også: Bravida styrker partnerskabet med Brøndby IF

Den nye adresse hedder Frederikshavnsvej 72, og planen er, at butikken skal åbne i november/december 2017.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere