01.09.2017  |  EL  |  Belysning

Case: Sergent- og Søværnsskolen, Frederikshavn

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det danske forsvar ønskede en bedre og mere energibesparende løsning i deres specialbyggede svømmehal. Samtidig ønskede man ikke at gå på kompromis med den høje standard til lysniveauet, som faciliteterne krævede.

Sergent- og Søværnsskolen i Frederikshavn er omdrejningspunkt for mange hundrede unge aspiranter, som hvert år søger ind på anerkendte uddannelser indenfor det Danske Forsvar.

På Frederikshavns Sergentskole har man faciliteter til at uddanne og efteruddanne mennesker indenfor offshore-sektoren.

Den praktiske del af træningen udføres i sergentskolens specialbyggede svømmehal, hvor man kan simulere bølger, tåge, lyn og regn for at gøre en eksempelvis nødsituation så realistisk som mulig for aspiranterne og de mennesker, som er på efteruddannelse indenfor søværnssektoren.

LITE blev kontaktet, da man ønskede at udskifte belysningen i den specialbyggede svømmehal.

Man ønskede en bedre og mere energibesparende løsning og samtidig ønskede man ikke at gå på kompromis med den høje standard til lys niveauet, som faciliteterne krævede.

I tæt dialog med beslutningstagerne, brugerne og installationsvirksomheden blev man i samarbejde enige om at vælge TITAN-armaturet fra LITE.

TITAN er et meget robust og vandtæt armatur, som udover at give en fremragende belysning, også er yderst let at montere. Netop monteringsfasen var også vigtig for kunden, da det var en del af de samlede investeringsomkostninger.

Projektet blev udført på tre dage til stor tilfredshed kunden. (Det danske forsvar)

Udtalelse:
"Vi er yderst positiv overfor vores nye belysningsanlæg, vi føler, at vi har fået, hvad vi er blevet lovet fra første møde. Belysningen imødekommer til fulde alle vores behov"

Mere fra LITE A/S

LITE A/S

www.lite-led.dk

LITE er leverandør af komplette belysningsløsninger i LED til professionelle og leverer både indendørs og udendørs belysningsløsninger. LITE leverer innovative og specielbyggede belysningsløsninger, der er tilpasset den enkelte opgave. I samarbejde med vores kunder finder vi frem til den helt rigtige løsning. LITE har et stærkt teknisk team, som har mange års teknisk erfaring med belysning og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere