28.03.2019  |  VVS  |  Branchen

Ses vi på VVS-messen?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når VVS’19 løber af stablen den 8. – 10. maj i Odense Congress Center bliver det med et rekordhøjt antal udstillere og forventninger om besøgsrekord. Venti er med som udstiller og du finder os på stand A1752.

Innovative ventilationsløsninger
Venti er eksklusiv samarbejdspartner med Schweiziske Zehnder Group AG, der er markedsledende på det europæiske marked for boligventilation.

På messen glæder vi os til at kunne præsentere et bredt udvalg af Zehnder’s innovative løsninger; decentrale lavenergi varmegenvindingsaggregater, enkeltrums varmegenvinding samt energieffektive løsninger indenfor klimalofter og strålevarmepaneler.

På messen præsenteres blandt andet Zehnder ComfoAir Q, en aggregatserie, der sætter helt nye standarder for energieffektivitet og brugervenlighed indenfor boligventilation. 

Med en varmegenvindingsgrad på op til 94 % placeres Zehnder ComfoAir Q i toppen af lavenergi boligaggregater og er med til at sikre slutbrugeren den mest økonomiske løsning. Desuden præsenteres projektmodellen ComfoAir E, der er et prisgunstigt aggregat-alternativ til ComfoAir Q. ComfoAir E er udstyret med de vitale produktfordele, som ComfoAir Q er kendt for.

Venti er ligeledes eksklusiv distributør af boligventilationsaggregater fra finske Vallox. Venti præsenterer det nye Vallox 51 boligaggregat, med integreret boligemhætte. Vallox 51 er et nyudviklet boligaggregat, som efterfølger den populære Vallox 90K-aggregatserie.


Safeti by Venti
På messen viser vi også Safeti by Venti brandskabe. Safeti brandskabet er en fleksibel og driftssikker løsning. Skabet er samlet og bukket af en plade, samt yderligere forstærket i bagkassen, for at sikre så stærk en konstruktion som mulig. 

Safeti brandskabet udmærker sig ved at være det smalleste og mest fleksible brandskab på markedet. Brandskabets unikke konstruktion muliggør, at skabet helt uden brug af værktøj, er vendbare ude på pladsen.

Besøg Venti på stand A1752 til en snak om energieffektive og fremtidssikrede løsninger.

Vi glæder os til at se dig!

Tags: Venti AS

Denne artikel er en del af temaet Tema: VVS'19

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere