04.04.2019  |  EL  |  Belysning

Signify henter ny nordisk CEO i egne rækker

Lysvirksomheden Signify har ansat en ny CEO for det nordiske marked. Kenneth Grönholm fra Finland tiltræder stillingen med 22 års erfaring på bagen fra selv samme virksomhed.

50-årige Kenneth Grönholm bliver ny CEO for Signify Nordics, lysleverandør af LED-produkter, -systemer og services, med kontorer i Finland, Sverige, Norge og Danmark.

Læs også: Stort fremmøde til el-faglige roadshows i hele landet

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Kenneth Grönholm kender allerede virksomheden indefra. Han startede med at arbejde i Philips (det tidligere moderselskab, som Signify blev separeret fra i 2016) som country- and sales manager tilbage i 1997.

Og derfra har den nyudnævnte topchef arbejdet sig op gennem koncernen i flere forskellige funktioner og afdelinger, hvor han blandt andet har arbejdet på hovedkontoret i Holland i ni år. De seneste fire år har Kenneth Grönholm på tværs af Norden været salgsdirektør for Consumer Lighting.

”Jeg glæder mig til at overtage rollen som CEO for Signify i Norden. Vi er i gang med en fantastisk transformation i lysbranchen i disse år, hvor IoT og nye innovationer gennemsyrer alle områder af vores forretning. Fra Smart Home med Philips Hue til intelligente bygninger og byer med vores Interact-systemer,” siger Kenneth Grönholm og tilføjer:

”Vi vil også i fremtiden se en vækst inden for nye innovationer som HortiCulture, Aqua Lighting, LiFi og 3D printede armaturer. Så jeg ser frem til denne spændende rejse sammen med resten af de nordiske medarbejdere”.

Læs også: SAS-lounger er opgraderet med innovativ belysning

Kenneth Grönholm er fra Finland, men bosiddende i Sverige. Han overtager jobbet efter den nuværende CEO, Astrid Simonsen Joos, som skal være Chief Digital Officer (CDO) for Signify globalt i stedet.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere