20.11.2017  |  EL  |  Byggeri

Case: Slut med tastearbejdet!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Regnskabschef fra Artusbyg, Alice Hoffmann beskriver dette som blot én af fordelene ved at have skiftet til E-Komplet for godt 10 måneder siden.

Artusbyg er en fornuftig størrelse virksomhed, som huser 60 murere, tømrere, malere, jord-, beton-, kloak- og anlægsarbejdere og knap 10 administrative medarbejdere – så der er rigeligt papirarbejde og bogføring, der skal holdes styr på, når dagen er omme.

Før Artusbyg skiftede til E-Komplet, anvendte de et anderkendt regnskabsprogram til bogføring, men der var stadig for lidt overblik over projektstyringen, fortæller Alice.

Effektivitet og overblik

Efter research på internettet og en snak med én af E-Komplets repræsentanter, som gav en demonstration af produktet, da valgte Artusbyg at skifte den 1. januar 2017. Særligt time-sagsstyringen har de været glade for.

– Vores håndværkere har en app, de kan bruge til tidsregistrering, når de er ude og udføre opgaver inden for jord og anlæg/belægning, kloak & beton, murer & fliser, tømrer/snedker, malerarbejde eller lignende. Før indleverede de en ugeseddel, som de udfyldte i hånden og afleverede hver fredag, og så skulle vi sidde og taste den ind. Nu prøver vi at lære håndværkerne at registrere deres timer hver dag, fordi det giver os i administrationen større mulighed for at holde øje med timeforbruget på den enkelte sag og eksempelvis at fakturere hurtigt.

Læs hele referencen, hvor Alice beskriver samarbejdet med E-Komplet, og hvordan de har fået løsningerne tilpasset netop deres virksomhed.

Læs hele referencen her

Mere fra E-komplet

E-komplet

www.e-komplet.dk/

Håndværkernes vigtigste IT-værktøj! Har man valgt at blive håndværker, er det ikke fordi, man brænder for administrativt arbejde, men fordi man elsker håndværk. Derfor har vi kastet den digitale redningskrans ud, så håndværkerbranchen ikke længere behøver at drukne i bunker af papir og tidskrævende taste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere