14.03.2019  |  EL  |  Branchen

Solar køber stort ind i Sverige

Solar er klar til at købe Onniens forretningssegment VVS og aircondition i Sverige.

El- og VVS-grossisten Solar har indgået en aftale med det finske detailhandelskonglomerat Kesko Corporation om køb af udvalgte dele af virksomhedens logistikdatterselskab Onninens svenske forretningsaktiviteter, skriver Finans.

Læs også: Neotherm installerer køl og varme i træstammer og sten

Det er forretningssegmentet VVS og aircondition, der servicerer primært små og mellemstore installatører i Sverige, som Solar er klar til at underskrive en købskontrakt på.

”Vi har en stærk tilstedeværelse i Sverige, og med opkøbet styrker vi vores markedsposition inden for VVS samt klima og energi. Vi ser en god fremtid for denne forretning og ser frem til at byde nye kolleger velkommen til Solar-koncernen”, siger administrerende direktør i Solar, Jens Andersen.

Opkøbet af Onniens VVS og aircondition aktiviteter i Sverige omfatter 12 filialer med en omsætning på omkring 400 millioner kroner på årsbasis.

Handlen er afhængig af godkendelse fra de relevante myndigheder og ventes afgjort inden udgangen af andet kvartal.

Læs også: Ventilationsfirmaet Novenco får kæmpeordre fra Facebook

Solar vil informere om de finansielle effekter af handlen, når den er gennemført.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere