15.02.2019  |  EL  |  Branchen

Sortimo forvandler din varebil til en rullende reklamesøjle

Servicen mySortimo Graphics giver varebilbrugere mulighed for selv at designe deres folieindpakning og dermed udnytte varebilens reklamemuligheder.

Der er ofte travlt i installationsbranchen, og det er ikke altid, der er tid til at tænke så meget over markedsføring. Derfor har varebilindretningsleverandøren Sortimo udviklet mySortimo Graphics. Servicen giver brugerne mulighed for selv at designe deres folieindpakning til varebilerne og dermed udnytte reklamepotentialet.

Læs også: Sådan gør du varebilen vinterklar og undgår ulykker

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Du kan både vælge mellem en hurtig og enkel løsning, hvor folieindpakningen fremstilles ud fra de informationer, du giver, eller du kan gå den individuelle og kreative vej. Her designer du din helt personlige folieindpakning ved hjælp af professionelle designskabeloner. Mere behøver du faktisk ikke for at give din varebil et helt unikt præg”, fortæller Sortimo-direktør Michael Pettersson. 

MySortimo Graphics-løsningen skal gøre det nemt og brugervenligt – også for personer uden grafisk erfaring. Brugerne kan for eksempel vælge kun at designe overflader, som er tilpasset en specifik varebilmodel, så de undgår, at folieindpakningen ikke matcher.

Læs også: Få lys og bekæmp fugt i bilens varerum

Sortimo lover desuden, at servicen giver et prisoverblik, så man igennem hele processen ved, hvad folieindpakningen i sidste ende koster.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere