04.12.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Sustainable Build inviterer til innovationskonkurrence

I forbindelse med Building Green konferencen inviterer Sustainable Build netværket til en innovationskonkurrence. Den skal sætte fokus på- og fremme indendørsmiljøet i byggebranchen.

Partnerskabet Sustainable Build indbød til en Innovation Challenge på årets Building Green 2018, der blev afholdt i København. Det skriver byggeri-arkitektur.dk. Årets udfordring handler om, at iværksættere og virksomheder skal komme med idéer til at skabe et bedre indendørs miljø, fordi vi bruger 80-90 procent af vores tid indenfor, ifølge Sustainable Build.

Læs også: Lufttæpper forbedrer indeklimaet i vindmølleproduktionen

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Sustainable Build har lavet en video, der forklarer årets innovationsudfordring, som kan ses her på deres hjemmeside.

Partnerskabet
Sustainable Build består af flere partnere, og én af dem er Grundejernes Investeringsfond (GI). GI’s udviklingschef Søren Meyer fortæller:

”Der er efter min mening ingen tvivl om, at bæredygtighed om 30 år ikke kommer til at være det samme som i dag. Vi står over for en enorm opgave, som vi stadig er famlende over for, hvilket hænger sammen med, at der skal ske forandringer hele vejen rundt i et byggeri”, siger han til byggeri-arkitektur.dk og tilføjer:

”Det som er bæredygtigt i dag – det er ikke det, der redder verden – men det er små skridt i den rigtige retning. Når alle udvikler sig, så rykker vi os, og derfor går vi med i et partnerskab Sustainable Build, som er ét af en række projekter inden for bæredygtighed og cirkulær økonomi, som GI støtter”.

Han forklarer yderligere, at GI går meget op i at gøre en indsats for en bæredygtig fremtid i byggebranchen, og at det var en af grundende til, at firmaet har valgt at indgå i partnerskabet i år.

Innovationsudfordringen
Tidligere deltager i Sustainable Builds Innovation Challenge Egen Vinding og Datters direktør, Lars Kofoed Jørgensen, fortalte om virksomhedens erfaringer fra processen til årets Building Green.

”Ved at være med i Innovation Challenge fik vi grundlæggende forandret vores forhold til markedet, da kunderne førhen altid selv opsøgte os. Her var sparringen med de andre partnere meget værdifuld, hvor vi fik bekræftet nogle ting og fik manet andre ting fuldstændig i jorden”, siger han til byggeri-arkitektur.dk.

Byggefirmaet Egen Vinding og Datter deltog med projektet Det Åndbare Hus.

Læs også: Politigård får nyt ventilationssystem efter påbud

Det er muligt at indsende bud frem til den 1. februar 2019, og herefter udvælges de otte til ti bedste bud og præsenteres for partnere, som så skal komme med sparring til hvordan idéerne kan videreudvikles og blive indført i byggebranchen.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere