SystemHouse Solutions AB

systemhousesolutions.com

Branche/Sektor:

Intelligente Bygnings Installationer, Sikring

Om

SystemHouse Solutions er den markedsførende producent af sikringsplatformen Integra, det intelligente alarm- og adgangskontrolsystem, der giver virksomheder mulighed for at beskytte deres medarbejdere og bygninger. Produktporteføljen omfatter også besøgssystemet, Check In, samt en Cloud løsning til alle vores systemer. Hos os får du med a…

Læs mere  

Om

SystemHouse Solutions er den markedsførende producent af sikringsplatformen Integra, det intelligente alarm- og adgangskontrolsystem, der giver virksomheder mulighed for at beskytte deres medarbejdere og bygninger. Produktporteføljen omfatter også besøgssystemet, Check In, samt en Cloud løsning til alle vores systemer. Hos os får du med andre ord al den sikkerhed, din virksomhed har brug for, fra én enkelt leverandør.

Med mere end 40 medarbejdere, der har deres base på vores kontorer i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Helsingborg, København, Oslo og Zilina (Slovakiet), er SystemHouse Solutions, med deres store viden, lokalkendskab og nærvær, klar til at opfylde markedets krav og kundernes ønsker.
Vi er begejstrede for spændende kundeprojekter, der kræver stor innovationskapacitet. I vores øjne skal et produkt fra SystemHouse Solutions altid leve op til de højeste standarder, både hvad angår sikkerhed og design, ydeevne og funktionalitet.

Kontaktpersoner

David Jordan

Country Manager DK

Anna-Karin Tullock

Communications Manager

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere