04.04.2019  |  EL  |  Branchen

Tekniq Arbejdsgiverne udnævner formand og direktion

Henrik Fugmann er valgt som formand for bestyrelsen i den nyligt fusionerede Tekniq Arbejdsgiverne. Samtidig er Niels Jørgen Hansen udpeget som adm. direktør og Mads Graves som direktør.

Den 28. marts blev det offentliggjort, at medlemmerne i de to arbejdsgiver- og brancheorganisationer Tekniq og Arbejdsgiverne har besluttet at fusionere til én samlet organisation under navnet Tekniq Arbejdsgiverne – Industri & Installation.

Læs også: Tekniq og Arbejdsgiverne fusionerer

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Nu har bestyrelsen for den nye fælles brancheorganisation valgt en formand og udpeget en ny direktion.

Formand fra Tekniq
Den nyvalgte formand er administrerende direktør i Fugmann, Henrik Fugmann, som hidtil har været formand for Tekniqs bestyrelse.

”Sammenlægningen vil være med til at skabe én stærk organisation, som i endnu højere grad kan pleje virksomhedernes interesser samtidig med, at vi vil få langt større gennemslagskraft og synlighed i den politiske verden”, siger han og uddyber:

”Men først og fremmest er det vigtigt, at vi repræsenterer alle vore medlemmer bedst muligt og sikrer, at de får de bedst mulige betingelser for at drive deres forretning og fortsætte den meget positive udvikling, som vores brancher har været igennem de senere år”.

Et mix på direktionsniveau
Samtidig er der udnævnt en ny direktion. Den består af den nyvalgte administrerende direktør Niels Jørgen Hansen, der hidtil har besiddet samme stilling i Tekniq, og direktør Mads Graves, der hidtil har været administrerende direktør i Arbejdsgiverne.

Bestyrelsen har derudover valgt to næstformænd - ejer af Svend Frederiksen Maskinfabrik, Fleming Frederiksen, der er tidligere formand for Arbejdsgiverne, samt ejer af De Blå Mænd Entreprise, Søren Schmidt, som tidligere har siddet på posten som næstformand i Tekniq.

Den øvrige bestyrelse består af de samme personer, der var medlem af Arbejdsgiverne og Tekniqs bestyrelser ved fusionen. De bliver siddende i en overgangsperiode, indtil der er valgt en ny bestyrelse, som skal sikre, at alle dele af medlemsskaren er repræsenteret.

Læs også: Interesseorganisationer håber på enighed om overenskomst på VVS-området

Den nye organisation omfatter omkring 4.300 virksomheder indenfor el, VVS og metal med tilsammen 55.000 medarbejdere og en omsætning på 60 milliarder kroner.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere