03.12.2018  |  EL  |  Branchen

Tekniq opfordrer regeringen til at holde fokus på erhvervslivet

Tekniq opfordrer politikerne til også fortsat at arbejde for at forbedre og forenkle forholdene for dansk erhvervsliv, efter at regeringen og Dansk Folkeparti præsenterede finansloven for 2019.

Da regeringen og Dansk Folkeparti i slutningen af sidste uge præsenterede finansloven for 2019, var det stramning af udlændingepolitikken og et økonomisk løft til landets pensionister, der løb med overskrifterne.

Selvom det ikke kommer bag på Tekniq, at de ”valgkampsvenlige initiativer” fylder meget i år, så opfordrer de stadig regeringen til at fastholde fokus på erhvervslivet.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Klimaudspil: Tekniq efterlyser fokus på bygninger

”Det er naturligt, at man med den sidste finanslov inden et folketingsvalg kigger mod initiativer, der er tæt på vælgerne. Vi kunne dog godt have ønsket, at finansloven havde rummet endnu flere initiativer, der kan bedre forholdene for dansk erhvervsliv”, siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør hos Tekniq.

Tiltag skal reducere bureukrati og sænke afgifter
Finansloven rummer dog også en række tiltag, der skal reducere bureaukratiet for de danske virksomheder og sænke afgifter – til et samlet beløb på cirka 500 millioner kroner.

”Det er positivt, at man på denne måde hjælper erhvervslivet og den økonomiske vækst. Vi håber så, at tiltagene ikke kommer til at drukne i det kommende års valgkamp, men i stedet bliver omsat til konkret handling og en styrket indsats for at give virksomhederne endnu bedre arbejds- og vækstbetingelser fremadrettet. Det gælder ikke mindst opgaven med at sikre det nødvendige udbud af arbejdskraft”, siger Niels Jørgen Hansen og tilføjer: 

Læs også: Tekniq savner vækst-fokus, men roser ellers åbningstale

”I den forbindelse er vi glade for, at regeringen allerede op til det afsluttende arbejde med finansloven har præsenteret en række initiativer, der skal styrke erhvervsuddannelserne og dermed trække flere dygtige unge ind på erhvervsskolerne”, siger han.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere