Finanslov

Branchen

Arbejderforbund råber op: Stram finanslov glemmer det forebyggende arbejdsmiljø

Det er ærgerligt, at der ikke er afsat midler på finansloven til det forebyggende arbejdsmiljø, eksempelvis i forhold til asbest, mener formanden for Blik & Rørarbejdeforbundet, Henrik W. Petersen.

Branchen

Organisationer: Finansloven er en pose blandede bolsjer

De klimavenlige tanker i finanslovsaftalen høster anerkendelse hos Tekniq Arbejdsgiverne, og Dansk Byggeri er tilfreds med, at håndværkerfradraget bevares. Men begge kritiserer samtidig, at skatten på generationsskifte bliver hævet.

Branchen

Brancheorganisationer: Der mangler klarhed om erhvervsuddannelsernes økonomi

Med finanslovforslaget, som regeringen netop har præsenteret, fastholdes omprioriteringsbidraget de næste tre år, men samtidig afsættes der 600 mio. kr. årligt til bl.a. at styrke erhvervsuddannelsesområdet.

Finanslovsforhandlinger kan genoplive håndværkerfradrag

Venstre, De Konservative og Dansk Folkeparti vil under finanslovsforhandlingerne til efteråret presse hårdt på for at få forlænget håndværkerfradraget på 15.000 kroner årligt.

TEKNIQ: Installatørerne får en regning på 40 millioner

Regeringens finanslovsforslag sender en ny milliardregning til erhvervslivet. Ifølge beregninger foretaget af TEKNIQ betyder det en regning på 40 millioner kroner til installationsbranchen alene.

Branchen

Finanslov åbner for muligheder for installatørerne

Den finanslov, som faldt på plads 6. december, rummer ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne en række initiativer, der kan stimulere forbruget og være et vigtigt første skridt på vejen gennem coronakrisen og dens eftervirkninger.

Branchen

Tekniq opfordrer regeringen til at holde fokus på erhvervslivet

Tekniq opfordrer politikerne til også fortsat at arbejde for at forbedre og forenkle forholdene for dansk erhvervsliv, efter at regeringen og Dansk Folkeparti præsenterede finansloven for 2019.

Branchen

Finanslov dræber håndværkerfradraget endegyldigt

Den nye finanslov betyder, at det omdiskuterede håndværkerfradrag endegyldigt er lagt i graven. Erhvervsorganisationer gruer for konsekvenserne.

Bevilling til Early Warning forlænges med tre år

Early Warning kan i de kommende tre år fortsætte indsatsen med at hjælpe danske virksomheder, der er ved at komme i økonomiske vanskeligheder. Det er blevet fastlagt i første delaftale om finansloven.

Regeringen vil droppe støtteordning til energirenovering

Regeringen trækker løftet om tilskudsordning til energivenlige renoveringer af boliger i land. Det fremgår af regeringens forslag til næste års finanslov, der præsenteres i dag.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere