05.10.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Teknologisk Institut verificerer HYSS unikke ydelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

I en nylig gennemført akkrediteret test af COP-målinger og -beregninger i HYSS (Hybrid Solar System) fra Free Energy verificerer Teknologisk Institut i Danmark de resultater som Free Energy har påvist i sine egne målinger og beregningsmetoder.

Ved at bruge solvarme til rumvarme og varmt vand og fremfor alt til varmepumpe-effektivisering (højere indkommende brinetemperatur til kompressoren) i en stor del af året, opnår HYSS en kombineret årsvarmefaktor (for varme og varmt vand) på 5-7.

Dette er ca. dobbelt så højt som konventionelle jordvarmepumper fremført i feltmålinger Danmark i projektet Styr Din Varmepumpe (SCOP 2,9). 

Læs mere om HYSS Systemet

HYSS systemets unikke hybridvarmepumpe har en reel COP, der er højere end det Free Energys egen applikation viser, hvilket nu bekræftes på et akkrediteret testanlæg hos Teknologisk Institut i Danmark. 

Målingerne er udført i hele driftsområdet for at give en så korrekt vurdering som muligt. I samtlige målepunkter er den faktiske COP højere end det HYSS-systemet selv beregner og præsenterer. 

Mere fra Free Energy Danmark A/S

Free Energy Danmark A/S

www.free-energy.com/dk/

Free Energys vision er at tilbyde solbaserede energisystemer, som kan levere al den energi, som bygninger behøver. Derfor har vi udviklet HYSS - det mest økonomiske og miljøbesparende opvarmningssystem på markedet.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere