28.12.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Tre gode grunde til at vælge digital sags- og ordrestyring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mangler du det sidste skub for, for alvor at komme i gang med digital sags- og ordrestyring? Eller har du tidligere haft erfaringer med et system, som ikke understøttede dine arbejdsprocesser optimalt.

I dag kan langt de fleste arbejdsgange- og processer understøttes med digitale værktøjer. De rette digitale værktøjer effektiviserer din forretning, så du kan fjerne fokus fra manuelt arbejde og i stedet tage flere ordrer ind, så du tjener flere penge.

Mange ser allerede mulighederne og oplever fordelene ved digital sags- og ordrestyring samt er i fuld gang med at digitalisere deres forretning.

Vælg det rette system til at understøtte din forretning
Når du skal vælge digital ordrestyring er det for det første relevant at sætte dig ind i systemerne og deres mange muligheder. Det er alfa og omega for at vælge det system, som passer netop til din forretning og dine arbejdsgange. 

Hvis du vælger det rette system til at understøtte dine arbejdsprocesser vil du kunne optimere og effektivisere din forretning, så du både kommer til at spare tid, penge og ressourcer.

Det første skridt mod digitaliseringen er, at få kortlagt dine arbejdsprocesser. Ved at kortlægge dine og din montørers arbejdsprocesser, kan du lettere få et overblik over, hvor det digitale værktøj kan understøtte din forretning, optimere din tid og ressourcer.

Læs her Minubas mange muligheder og se, hvordan de passer til din forretning og dit fag. 

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

Tags: Minuba ApS

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Er du klar til at effektivisere din virksomhed? Skab overblik, brug dine ressourcer effektivt, spar tid og tjen penge - med elektronisk sags- og ordrestyring! Minuba er online ordre- og sagsstyring til både mindre og større virksomheder. Med Minuba får din virksomhed en integreret løsning til elektronisk sagsstyring. Du får overblik over virksomhedens opgav…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere