20.08.2018  |  VVS  |  Branchen

Velkommen til Uniplan Danmark og Birch Ejendomme

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ajour System kan med glæde byde velkommen til gulvspecialisterne Uniplan Danmark og ejendomsselskabet Birch Ejendomme, som fremover skal bruge hhv. AjourKS og AjourInspect.

Uniplan Danmark klar til digital KS  
Uniplan Danmark har i skrivende stund lagt mere end 621.000 kvadratmeter undergulv bag sig. Arbejdet er udført af firmaets specialister inden for undergulve på større byggerier. Arbejdet bliver udført i tæt samarbejde med deres kunder, arkitekter og ingeniører. Uniplan Danmark står nu klar med digital kvalitetssikring igennem AjourKS og vil for fremtiden altid kunne dokumentere det udførte arbejde og udskrive ks-rapporter direkte fra KS-modulet.

Birch Ejendomme i gang med digital byggestyring    
Birch Ejendomme er en familieejet virksomhed som tilbyder køb, salg og leje af alle former for ejendomme. En stor del af deres ejendomme har de selv bygget, og de har altid spændende byggeprojekter i gang. 
Birch Ejendomme skal bruge AjourInspect til mangelgennemgang og løbende tilsyn på opførelse af deres ejendomme for at sikre at processen under byggeriet altid er ajourført.  
 
Ajour System byder velkommen til begge virksomheder – Vi ser frem til et godt samarbejde. 

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere