22.05.2017  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Case: - Vendte minus til plus med E-Komplet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Da Vietz Elinstallation A/S i Hasle ved Aarhus fik E-Komplet, fik man øje på de opgaver, der ikke gav overskud. Nu kan indehaver Poul-Henning Vietz følge de enkelte projekter og holde øje med dækningsgraden – og det har givet pote på bundlinjen

- I 2016 fik vi vendt et negativt resultat til et plus, og jeg er ikke tvivl om, at det er E-Komplets skyld. Med E-Komplet har vi fået meget mere fokus på den enkelte opgave, hvor vi løbende kan følge vare- og timeforbrug og dermed holde øje med dækningsprocenten. Og det har givet en meget bedre bundlinje.

Indehaver Poul-Henning Vietz, Vietz El-installation i Hasle ved Aarhus er mere end godt tilfreds med virksomhedens nye administrationsløsning fra E-Komplet. Vareindkøb, timeforbrug med mere lægges ind på den enkelte opgave, og det gør det blandt andet muligt for overmontøren at holde øje med bundlinjen på opgaven.

Men sådan har det ikke altid været i virksomheden.

Slap af med papirarbejdet

Vietz El-Installation havde en regnskabsløsning, der skulle udfases, og Poul-Henning Vietz havde hørt godt om E-Komplet hos flere kolleger i branchen.

- Så vi fik besøg af en konsulent, der viste os, hvordan E-Komplet fungerede i praksis, og der var ingen tvivl; det skulle vi have, slår Poul-Henning Vietz fast.

Medarbejderne blev sat ind i E-Komplet, og ret hurtigt stod det klart, at der var penge at spare på den nye løsning

- For eksempel kunne overmontøren nu meget nemmere holde øje med timeforbruget, og projektlederne kan selv fakturere. Før havde vi en meget ”tung” løsning; medarbejderne på kontoret tog imod håndskrevne sedler fra projektlederne og lavede så proformafakturaer, som blev printet ud til overmontørerne, som så tjekkede dem med svendene. Og først herefter kunne vi fakturere kunden, forklarer Poul-Henning Vietz.

 Færre medarbejdere i administrationen

- Faktisk har vi sparet så meget tid og papirarbejde, at vi i dag er to medarbejdere mindre i administrationen, samtidig med at vi har fået meget mere overblik over den enkelte opgave, fortæller Poul-Henning Vietz.

På trods af at tids- og vareforbrug kan køres sammen, og at man kan styre både løn og fakturering via løsningen, betegner Poul-Henning Vietz E-Komplet som ”en simpel løsning”.

- Den er nem at bruge, og har vi spørgsmål, kan vi altid ringe til E-Komplet. De er også gode til at lytte til vores ønsker, og er det muligt at opfylde ønsket, sker det ret hurtigt – og det er dejligt. Vi er 100 procent tilfredse med E-Komplet, understreger Poul-Henning Vietz og fortsætter:

- Det vigtigste er, at vi har fået så meget mere overblik!


E-Komplet er byggebranchens fortrukne IT program. Det er en komplet løsning der indeholder både sagsstyring, økonomistyring og registrering.

Kunne du tænke dig at se, hvordan E-Komplet fungere i praksis? Så kontakt os på telefon 70 70 27 86 og aftal et gratis og uforpligtende møde med os.

Du kan også sende os en mail på : info@e-komplet.dk

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere