15.01.2021  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Case: Vestkystens VVS har med E-Komplet fået en lettere hverdag

Indhold fra partner Hvad er dette?

I naturskønne Bedsted Thy ligger Vestkystens VVS, der blev grundlagt i 1998. Virksomheden har med E-Komplet samlet hele forretningen ét sted, hvilket har betydet, at hverdagen er blevet lettere og mere overskuelig.

En samlet løsning

På Vestkystens VVS’ kontor i Bedsted sidder indehaver Torben Jensen og bogholder Theresa Thomsen. Både Torben og Theresa husker tydeligt, hvor tidstunge mange opgaver i administrationen var, inden de skiftede til E-Komplet. Ifølge Theresa var én af grundene til, at valget i sin tid fald på E-komplet at både montørdelen og økonomidelen var integreret i samme løsning og derfor let kunne snakke sammen i systemet. 

Hos virksomheden har man også været glad for, hvor hurtigt og gnidningsløst man kom i gang med E-Komplet.

“Vores erfaring er, at det går fuldstændig gnidningsløst. Vi havde ingen nedetid dengang vi startede op. Det var over natten. Næste morgen kørte det”.

En lettere hverdag

I Vestkystens VVS’ gamle økonomisystem var det bl.a. planlægning og godkendelse af fakturaer, der fyldte en del i den travle hverdag på kontoret. Med E-Komplet er de opgaver blevet lettere og mindre tidskrævende, og faktisk, så er faktureringsdelen blevet så nem, at Torben Jensen nu selv er med til at lave mange fakturaer.

“Vi sparer rigtig meget tid på godkendelse af købsfakturaer og fakturering. Med E-Komplet er det væsentlig nemmere og mere enkelt. Efter vi har fået E-Komplet laver jeg rigtig mange fakturaer selv”.

En stor tidsbesparelse gør sig også gældende for Theresa Thomsen, der med de mange automatiserede funktioner sparer en hel del tastearbejde. For Theresa er den nemme arbejdsgang i E-Komplet et stort plus, men hun sætter dertil stor pris på den hurtige og effektive support, E-Komplet tilbyder.

“Man er online med det samme og løber man ind i problemer, tager de telefonen i supporten med det samme”.

Læs mere om økonomistyring med E-Komplet her.

Et godt redskab til folkene i marken

Det er ikke kun på kontoret, at E-Komplet har været en succes. Hos folkene i marken er systemet også blevet taget rigtig godt imod. For montørerne har det tidligere system været tungt at arbejde med, hvorimod det med E-Komplets app er både nemt og hurtigt at registrere materialer og timer samt udfylde kvalitetssikring.

“Før vi fik E-Komplet har svendene haft et tungt system at arbejde med. Ved at de har fået E-Komplet, og det kører over deres telefon, gør det også deres hverdag meget nemmere”.

Læs mere om E-Komplets digitale arbejdskort her.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Digitalisering

Mere fra E-komplet

E-komplet

www.e-komplet.dk/

Håndværkernes vigtigste IT-værktøj! Har man valgt at blive håndværker, er det ikke fordi, man brænder for administrativt arbejde, men fordi man elsker håndværk. Derfor har vi kastet den digitale redningskrans ud, så håndværkerbranchen ikke længere behøver at drukne i bunker af papir og tidskrævende taste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere