09.10.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Video: Sådan designes rørsystemer nemt i Revit

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye Product Line Placer (PLiP) for Piping app er en tidsbesparende app til MEP-ingeniører og andre MEP-specialister. Se video demonstrationen og lær, hvordan du nemt kan designe rørsystemer med denne helt nye app fra MEPcontent.

Den nye Product Line Placer (PLiP) for Piping app er en tidsbesparende app til MEP-ingeniører og andre MEP-specialister. Rørsystemer fra førende producenter som Geberit, Georg Fischer, Rehau, SANHA, VSH, Viega og Wavin er tegnet lynhurtigt. Se video demonstrationen og lær, hvordan du nemt kan designe rørsystemer med denne helt nye app fra MEPcontent.

Product Line Placer (PLiP) for Piping app
Den nye MEPcontent app kombinerer specifikke produkt- og handelsdata fra 7 førende producenter med et kraftigt designværktøj til Revit. Med in-app Autorouting-funktionalitet udføres design af rørsystemer hurtigt. De korrekte monteringer og bøjninger vælges automatisk og anbringes på materialelisterne. Bare tegn og klik, og du er færdig. Appen kan downloades inden for 2 minutter fra store.mepcontent.com.

Mere fra MEPcontent

MEPcontent

https://www.mepcontent.com

MEPcontent.com er BIM-biblioteket for hver MEP-ingeniør. Her finder du up-to-date grafisk og parametrisk produktinformation, der er klar til brug i enhver BIM-proces.I tæt samarbejde med alle kendte producenter tilbyder MEPcontent.com filer af de mest brugte produkter til Revit og CAD. Disse filer er åbne og gratis: hver ingeniør kan bruge dem. 

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere