09.07.2012

Vikingeborg bygget med elværktøj fra Bosch

Den asatroende designer Jim Lyngvild er godt i gang med at bygge en kæmpe vikingeborg og har til formålet fået en masse maskiner fra Bosch til at realisere dit storslåede byggeprojekt.

Ravnsborg er navnet på designer og modeeksperten Jim Lyngvilds vikingeborg, som tårner sig op i Korinth ved Fåborg på Fyn. Træet er fældet i den nærliggende skov og forarbejdet på det lokale savværk inden det blev fragtet til Nordjylland, hvor de første konstruktioner blev skabt. Borgen bliver omkring otte meter høj og får træskulpturer af Odin, Thor og Freja i fuld størrelse. Til at bygge sin vikingeborg får Jim Lyngvild hjælp fra Bosch, som har udlånt 35 stykker professionelt elværktøj inklusiv laserudstyr til det grandiose byggeprojekt.

”Det er et sjovt og anderledes projekt, som passer rigtig godt til os. Mange af vores nyeste maskiner er til træbearbejdning, og vi har desuden flere værktøjer til det finere detaljearbejde. Vores maskiner passer derfor perfekt til arbejdet med både de bærende konstruktioner og det finere detaljearbejde som udskæring af figurer,” siger Niclas Andersen, Professionel Produktchef fra Bosch.

Danmarks flotteste hus
Jim Lyngvild samarbejder med lokale håndværkere, men giver også selv en hånd med ved tømrerarbejdet. 

”Jeg vil bygge Danmarks flotteste hus og til det har jeg været omhyggelig med at vælge de rigtige materialer og de bedste maskiner. Jeg er selv med til meget af byggeriet og har derfor arbejdet med mange af Bosch-maskinerne. Det er en stor hjælp for os at have godt værktøj, da det får projektet til at skride hurtigere frem og resultaterne til at stå knivskarpe,” fortæller Jim Lyngvild.

-LRI

Mere fra

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere