15.01.2018  |  VENTILATION  |  Branchen

Vind med Venti

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vind 2 iPad & 6 biografgavekort

I januar og februar trækker vi lod blandt alle leverede online bestillinger om 2 iPad samt 6 biografgavekort.

Venti shoppen
Venti shoppen er vores nye webshop. Her er det hurtigt og enkelt at bestille dine ventilationsvarer. Vi har lagt vægt på at shoppen er brugervenlig og med søgefunktion, så du hurtigt kan finde de varer, du skal bruge.

Venti shoppen giver et godt overblik over alle dine sager.  I shoppen kan du se priser og har adgang til alle dine fakturaer, følgesedler samt tekniske data og montagevejledninger på de enkelte varer.

Er du ikke allerede oprettet i Venti shoppen, så kan du bestille login her

Det med småt
Vinderne får direkte besked.
Ansatte hos Venti og deres familie kan ikke deltage. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Trækning af vinderne af 1 IPad og 3 biografgavekort sker hhv. d. 1. februar 2018 samt d. 1. marts 2018.

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere