29.09.2021  |  VVS  |  Branchen

VVS'21 er udsolgt

Arrangørerne bag Skandinaviens største VVS-messe kan melde alle stande udsolgt til VVS'21 i oktober. Opbakningen til årets messe på Odense Congress Center ses også tydelig allerede nu blandt de besøgende.

Der er stor brancheopbakning til den kommende fagmesse VVS'21 på Odense Congress Center. Det betyder, at arrangørerne bag VVS'21 nu kan melde ud, at messen er helt udsolgt. Dermed får besøgende tre haller spækket med spændende stande, som de kan gå på opdagelse i på Skandinaviens største VVS-messe.

VVS'21 er blevet flyttet fra foråret til oktober måned på grund af corona-pandemien, men det har ikke haft den store betydning for udstillerne, som stadigvæk bakker op om den traditionsrige VVS-messe.

"Jeg glæder mig over, at VVS'21 er udsolgt. Det betyder, at branchen stadigvæk kan se værdien i at gå på messe og mødes face-to-face for at vidensdele, netværke og fremvise deres nye produkter og løsninger til resten af branchen", siger projektleder for VVS'21, Louise Jørgensen.

LÆS OGSÅ: VVS ’21 flyttes fra april til oktober

Det er endnu en gang Odense Congress Center og brancheorganisationen VELTEK, som står bag VVS-messen, ligesom de gjorde i 2019, hvor messen satte flere rekorder.

"Vi skal efterfølge en VVS'19, som var en stor succes. Det sætter selvfølgelig forventningerne højt hos både udstillere og besøgende. Selvom VVS'21 selvfølgelig bliver en anderledes messe på grund af corona, så har jeg meget høje forventninger til årets messe. Og det er en fornøjelse at mærke opbakningen fra vore udstillere", siger Louise Jørgensen og fortsætter:

"Jeg kan samtidig se på besøgstilmeldingerne, at der er stor interesse for at besøge messen. Det er dejligt at blive bekræftet i, at der er stor lyst til at møde hinanden i branchen".

Alle udstillere til VVS'21 kan findes på VVS-messens hjemmeside, hvor det også er muligt at se udstillernes placering i de tre haller.

VVS'21 finder sted den 12. - 14. oktober på Odense Congress Center. Det er gratis at deltage i fagmessen, men det kræver, at man registrerer sig online for at modtage en billet. Registrering kan ske her.

-PBH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere