23.05.2014

Wavin ændrer den danske salgsorganisation

Wavin tilpasser den danske salgsorganisation, så virksomheden fortsat kan være på forkant med markedet.

Hammel-virksomheden Wavin lægger salgsafdelingerne for VA og VVS sammen, fordi virksomheden ønsker at prioritere resurserne bedst muligt.

Det betyder, at Bo Vestergaard Nielsen er udnævnt til salgsdirektør med ansvar for salg til det danske marked inden for både VA og VVS, og med reference til administrerende direktør Per Dollerup Mikkelsen.

Med reference til Bo Vestergaard Nielsen er Troels Krogh udnævnt til salgschef for Key Accounts. I denne funktion vil Troels Krogh have det samlede ansvar for udviklingen af Wavins samarbejde med forhandlerne.

Læs også: Wavin lancerer ny hjemmeside

Ligeledes med reference til Bo Vestergaard Nielsen er Henrik Brogens udnævnt til salgschef for projektsalg med ansvar for både VA- og VVS-markedet.

”Vi er overbeviste om, at vi med disse ændringer har etableret et stærkt afsæt til ny vækst og udvikling af vores markedsposition, og vi glæder os til det fortsatte gode samarbejde med forhandlere og kunder”, udtaler Per Dollerup Mikkelsen.

Ændringerne er trådt i kraft pr. den 19. maj 2014.

-LA

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere