05.03.2021  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

WindowMaster styrker salg og service i Danmark ved køb af Climatic

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cleantech virksomheden WindowMaster International med hovedsæde i Vedbæk nord for København har i dag overtaget Ringsted-virksomheden Climatic. Formålet med købet er ifølge CEO i WindowMaster, Erik Boyter, at styrke salg- og service af naturlig ventilation og brandventilation overfor danske kunder.

WindowMaster er global markedsleder inden for naturlig ventilation samt varme- og røgventilation og købet af Climatic er en del af virksomhedens vækststrategi, der blev fremlagt i forbindelse med børsnoteringen af WindowMaster i efteråret 2020.

Målet for denne strategi er at styrke en i forvejen stærk markedsposition for cleantech indeklima-løsninger ved hjælp af naturlig, hybrid- og røgventilation på det danske marked.

”Købet giver os mulighed for både at styrke og udvide vores servicefunktion og projektudførelse samt levere konsulenttjenester og produkter til indeklima-løsninger. Vi udvider således vores kapacitet, så vi kan imødekomme væksten i nybyggeri- og renoveringsprojekter, hvor vi ser en øget efterspørgsel efter cleantech-ventilationsløsninger,” siger Erik Boyter.

For at sikre fuld udnyttelse af alle kompetencer i de to selskaber bliver direktør og medejer i Climatic, Rasmus Plougmann, udnævnt til Operations Director Nordic i WindowMaster og får dermed ansvaret for alle WindowMasters operations-aktiviteter på det danske marked.

”Climatic og WindowMaster er et perfekt match, hvor vi kombinerer begge selskabers styrker på det danske marked til glæde for nuværende og kommende kunder i de to selskaber. Jeg ser frem til at skulle stå i spidsen for projektudførelse og service af WindowMasters løsninger,” siger Rasmus Plougman, der er glad for, at alle medarbejdere i Climatic vil fortsætte ansættelsen som en del af WindowMaster for at sikre en vellykket integration og høste synergier og vækstmuligheder.

”Købet er endnu et skridt for WindowMaster for at kunne opfylde vores langsigtede strategi på 5-10 pct. årlig organisk vækst fra 2022 kombineret med gennemførelse af strategiske opkøb. Dette opkøb supplerer vores forretningsområder perfekt og styrker vores førende position på det danske marked,” siger CEO hos WindowMaster Erik Boyter i en kommentar til overtagelsen.

Climatic A/S blev grundlagt i 1973 af smed Poul H. Jensen under navnet PHJ Glas & Klima. Virksomheden har siden da hovedsageligt specialiseret sig i salg og service inden for brandventilation samt naturlig komfort ventilation. Climatic har siden 2016 været majoritetsejet af virksomhedsdirektøren Rasmus Plougmann og familien.

Mere fra WindowMaster A/S

WindowMaster A/S

www.windowmaster.dk

WindowMaster skaber sunde, sikre og bæredygtige indeklimaløsninger i bygninger, til glæde for de mennesker som arbejder og opholder sig der. Det sker ved automatisk at ventilere rummene med masser af frisk luft, gennem vinduer i facade og tag.Vi tilbyder byggebranchen en fremsynet og fleksibel løsning i højeste kvalitet, i form af vores intelligente vinduesåbnere og kontrolsystemer til naturlig ve…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere