16.01.2015  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Sanistål sælger forretningsområde til Modul System

Sanistål sælger sin bilindretningsforretning til Modul System, som dermed vokser til dobbelt størrelse.

Aalborg-grossisten Sanistål har valgt at sælge sin bilindretningsforretning til Modul System. Salget sker per 2. februar. Trods salget vil Sanistål fortsat sælge bilindretning, men fremover kommer det ifølge virksomheden til at ske i et langt stærkere setup med Modul System som partner.

Læs også: Sanistål donerer 60.600 kroner til toiletdag

Modul System er specialiseret inden for bilindretning og vokser ved overtagelsen til dobbelt størrelse.  

Ifølge Sanistål og Modul Systems er der tale om et perfekt match med de to virksomheders produktprogrammer, geografiske styrker og organisatoriske muligheder. Saniståls specialkompetencer, kombineret med Modul Systems reolsystemer i et overbevisende design, danner et meget bredt og særdeles konkurrencedygtigt produktprogram, lyder det fra de to virksomheder.

Læs også: Sanistål donerer kunst-toilet til FN’s toiletdag

Med det nye setup vil Modul System og Sanistål i endnu højere grad forsøge at leve op til markedets stigende krav til rådgivning omkring blandt andet indretning, produkternes kompleksitet, fleksibilitet i produktionen og vægt. 

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere