24.04.2018  |  EL  |  Byggeri

Ajour System byder velkommen til Boligselskabet Sct. Jørgen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ajour System er klar med digital værktøjskasse til Boligselskabet Sct. Jørgen

Boligselskabet Sct. Jørgen holder sig skarpe med Ajour System´s digitale værktøjskasse til kvalitetssikring og byggestyring.

Boligselskabet Sct. Jørgen er en almen boligorganisation med 5000 lejemål til familier, ældre og studerende. Snart skal de i gang med et projekt i Ulriksdal i Viborg, som planlægges i samarbejde med rådgiverne Pluskontoret og Orbicon.

Projektet omhandler renoveringen af 145 boliger over de næste 2 år, og Ajour System skal medvirke under hele udførelsesfasen, både til filhåndtering, KS, tilsyn, mangelgennemgang og D&V.

Byggeleder, Nicolai Møller Vestergaard, fra Pluskontoret har et forudgående kendskab til Ajour, og glæder sig til at bruge Ajour systemet igen.

Vi ser frem til et godt samarbejde med Boligselskabet Sct. Jørgen, Pluskontoret og Orbicon!

Ajour System tilbyder én samlet løsning til alle faser i byggeriet, der indeholder firma-  og projektweb, udbudsportal, styring og tilsyn, kvalitetssikring samt bygningsdelskort til drift og vedligehold.
Se alle vores produkter her!

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

http://ajoursystem.com

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere