11.01.2021  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

ATEX og IECEx certificerede Ex-ventilatorer til gas og støv

Indhold fra partner Hvad er dette?

Maico Nordic præsenterer nu et nyt stort sortiment af ATEX-ventilatorer. Med tilføjelse af et komplet sortiment af Ex-ventilatorer til støv, dækker vi nu gas zone 1 & 2 samt støv zone 21 & 22.

Maico har gennem en årrække leveret ATEX-certificerede eksplosionsikrede ventilatorer til dansk industri, offshore og marine.

Vores standardsortiment består af kanalventilatorer (ERM EX), aksialventilatorer til vægmontage (EZQ / DZQ Ex ), aksialventilatorer med flangetilslutning for montage i kanalsystem (DZR EX) og tagventilatorer (DZD Ex).  Dette produktprogram lagerføres hos vores moderselskab i Tyskland og kan normalt leveres med meget kort varsel.

Herudover tilbydes et stort tilbehørsprogram bestående af mortorværn, sikkerhedsgitter, elastisk manchet og reduktioner i Ex-godkendt udførsel.

Kontakt os gerne for teknisk dokumentation, certifikater, tilbud m.m.

Mere fra Maico Nordic A/S

Maico Nordic A/S

www.maico-nordic.dk

Maico Nordic A/S – din nye ventilationspartner MAICO NORDIC A/S er etableret i 1992, med speciale i import og salg af ventilatorer & varmluft håndtørre. Maico er med egne fabrikker i Tyskland og Italien, en af Europas førende producenter af ventilatorer og ventilationsanlæg til bolig, erhverv og industri. Produktsortimentet omfatter mere en 1.600 produkter…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere