20.01.2021  |  VENTILATION  |  Indeklima

Blue Performance - minimeret energiforbrug og reduceret Co2 udledning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Maico ventilatorer, varmegenvindingsanlæg, håndtørrere m.m. anvender en samling af innovative teknologier som bidrager til at opnå størst mulige effektivitet ved maksimal ydelse.

Maico ventilatorer, varmegenvindingsanlæg, håndtørrere m.m. anvender en samling af innovative teknologier som bidrager til at opnå størst mulige effektivitet ved maksimal ydelse.

Med vores Blue Performance modeller på tvært af hele sortimentet, bidrager Maico med praktisk anvendelige løsninger til at minimere energiforbrug og reducere Co2 udledning.

For at identificere disse særligt bæredygtige enheder har vi introduceret Blue Performance-logoet der står for følgende egenskaber:

-             Lavt energiforbrug

-             Høj varmegenvindinggrad

-             Høj grad af behovsstyring

-             Høj virkningsgrad

-             Vedligeholdelsesfri og slidfast

Blue Performance sortimentet indeholder nu følgende produker:

E-max: Innovativ modulær aksialventilator designet til maksimal komfortventilation i badeværelser, køkken, kælder m.m.

REC Duo 100 Plus RC: Varmegenvindingsventilator til installation i kælder, opvarmet garage samt sove- og opholdsrum i alle boligtyper. 

Maico DualDry Plus: Med sikkerhed en af de mest miljøvenlige elektriske håndtørrere på markedet.

MRF BA EC:  Ny højeffektiv Mini-tagventilator med EC-motor.

EXT EC: Vægventilator til udendørs montering.
Super effektiv og økonomisk centrifugalventilator med høj modtryksydelse og EC-Motor.

HDR EC: Diagonal kanalventilator er en effektiv og robust ventilator fremstillet i polyppropylen - leveres med EC-motor.

Mere fra Maico Nordic A/S

Maico Nordic A/S

www.maico-nordic.dk

Maico Nordic A/S – din nye ventilationspartnerMAICO NORDIC A/S er etableret i 1992, med speciale i import og salg af ventilatorer & varmluft håndtørre.Maico er med egne fabrikker i Tyskland og Italien, en af Europas førende producenter af ventilatorer og ventilationsanlæg til bolig, erhverv og industri. Produktsortimentet omfatter mere en 1.600 produkter af høj teknisk kvalitet, designet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere