23.02.2021  |  VENTILATION  |  Indeklima

Nyhed - Luftrensningsanlæg fra Maico til vira og bakterier

Indhold fra partner Hvad er dette?

Maico har sammen med HEBU Medical udviklet et helt nyt luftrensningsanlæg som er effektivt på op til 99,995 % over for både vira og bakterier.

CleanBOX 1200 er et mobilt luftrensningsanlæg til anvendelse i kontorer, kantiner, møderum, undervisningslokaler, venterum, negle- og frisørsaloner, fitnescentre m.m.

Takket være en kombination af et F7 forfilter og et højeffektivt HEPA H14 filter sikres lang levetid og høj klvalitet af den behandlede luft.

Anlægget kan fjerne op til 99,995 % af alle vira og bakterier i den behandlede luft, inklusive alle former for Corona-virus.

Anlægget er yderst lydsvagt og kan indstilles på 4 ventilationstrin fra 400 til 1200 m3/h.

Anlægget er udstyret med praktisk touch-kontrolpanel som viser luftskifte og luftkvalitet ved hjælp af integreret Co2 sensor.

CleanBOX 1200 leveres som plug-and-play med praktiske hjul 3 meter ledning.

Lavt energiforbrug takket være effektive EC-ventilatorer

Mere fra Maico Nordic A/S

Maico Nordic A/S

www.maico-nordic.dk

Maico Nordic A/S – din nye ventilationspartnerMAICO NORDIC A/S er etableret i 1992, med speciale i import og salg af ventilatorer & varmluft håndtørre.Maico er med egne fabrikker i Tyskland og Italien, en af Europas førende producenter af ventilatorer og ventilationsanlæg til bolig, erhverv og industri. Produktsortimentet omfatter mere en 1.600 produkter af høj teknisk kvalitet, designet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere